Jääkiipeilyn Euroopan cupin finaali 2018

& Jääkiipeilyn SM-kilpailut

Oulu 24.-25.2.2018

TERVETULOA SEURAAMAAN JÄÄKIIPEILYKAUDEN HUIPENNUSTA OULUN KIIPEILYSEURAN JÄÄTORNILLE. KISAT TELEVISIOIDAAN SUORANA JA PARHAAT PALAT VOI KATSOA KISOJEN JÄLKEEN KOOSTELÄHETYKSESTÄ.

22 metriä korkea kisaseinä. Kisamuotoina ovat alaköysi- ja nopeuskiipeily. Mestaruudet ratkotaan sekä miesten että naisten sarjassa. Kilpailuareena muodostuu 22 metriä korkeasta päätornista ja 10-metrisestä pienemmästä tornista. Haastetta lisäävät päätornin loiva mutta pitkä negatiivinen seinä sekä tornit yhdistävä 13-metrinen jyrkästi päällekaatuva ”Härskihänkki”.

Kaksi päivää tiukkaa vääntöä. Alustavan ohjelman mukaan karsinnat alkavat lauantaina 24.2. kello 07:00 ja finaalitaistot käydään sunnuntaina 25.2. klo 13:00 alkaen (aikataulu täsmentyy myöhemmin). Kilpailijoiden olisi hyvä varautua saapumaan paikalle perjantaina 23.2. Kisoissa noudatetaan soveltuvin osin Kansainvälisen kiipeilyliiton Ice Climbing World Tour -kisoissa käytettyjä sääntöjä.

Kansainväliset reittimestarit. Kisojen reittimestareiksi ja testikiipeilijöiksi saapuu venäläisen kiipeilyvälinevalmistaja Krukonogin edustajia. Kansainvälisten tähtien lisäksi kisoissa tullaan näkemään koko kotimaisen jääkiipeilyn kärki.

Pääsymaksuton koko perheen tapahtuma. Kisapaikalla yleisöä viihdyttää koko päivän DJ, ja katsojille on luvassa monenlaista oheisohjelmaa. Alueella on myös ruokapalveluita sekä WC-tilat. Autoille on alueen vieressä runsaasti pysäköintitilaa.

Ilmoittaudu mukaan

Kilpailijat rekisteröityvät kisaan ostamalla Competitor-lipun.

Katsojille kisat ovat ilmaiset, mutta toivomme, että myös katsojat rekisteröityvät hankkimalla lipun Eventbriten kautta. Ilmaiset liput eivät sisällä kutsua iltatilaisuuteen tai muihin oheistapahtumiin. Lisäksi saatavilla on Premium- ja VIP-lippuja, jotka sisältävät myös monia muita etuja.

Spectator Premium

Spectator premium -lippu tarjoaa pääsyn kilpailuun, välipalaa ja kuuman juoman tapahtumapaikalla, sekä pääsyn iltabileisiin kilpailijoiden kanssa (sauna, ruokaa, live-DJ, jne.).

Hinta: 32 €

Osta lippu

Spectator VIP

Spectator VIP -lippu tarjoaa pääsyn seuraamaan kisoja VIP-aitiosta, pääsyn lämmittelytelttaan, jossa tarjolla ruokaa ja juomaa, sekä pääsyn iltabileisiin kilpailijoiden kanssa (sauna, ruokaa, live-DJ, jne.). Lisäksi lippu sisältää mahdollisuuden kokeilla jääkiipeilyä tornilla talvikauden 2017–2018 aikana (opastus ja varusteet sisältyvät hintaan).

Hinta: 170 €

Osta lippu

Competitor

Competitor-lippu kattaa osallistumismaksun kisoihin, sekä pääsyn iltabileisiin (sauna, ruokaa, live-DJ, jne.).

Hinta: 32 €

Osta lippu

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura on järjestänyt kaikki jääkiipeilyn SM-kilpailut.

Yhteistyössä

Me olemme ylpeitä siitä, että saamme toimia huipputyyppien ja -yritysten kanssa. Lähde mukaan!

Yhteystiedot

Jäikö jokin epäselväksi?

Ota yhteyttä tapahtumajärjestäjiin: info@finice2018.comnull.

Medialle

Lehdistötiedotteet:

30.8.2017: Jääkiipeilyn Euroopan cup huipentuu Suomeen ensi talvena linkki

Kuvapankki:

Dropbox

Jääkiipeilyn historiaa Oulussa:

Kiipeily-lehti 3/2016

Videoita FINICE2017-kilpailusta:

Ennakkovideo
Koostevideo